top of page

OM MIG

IMG_4680.JPG

Ronja Bergström heter jag som driver FIT BY RB. När jag var liten hade jag sjukt svårt att gå upp i vikt. När jag var 16 år hittade jag till gymmet och det blev snabbt en trygg punkt. Jag testade massor och gick äntligen upp i vikt och byggde muskler. Fastnade för allt som hade med träning och hälsa att göra och 2018 blev jag licenserad personlig tränare. 

2020 hade jag en rejäl dipp (vet att jag inte är den enda). Jag var stressad, hetsåt och prioriterade inte mig själv. 2021 började jag ta hand om min kropp och huvud igen för att hitta balans och något hållbart, vilket jag gjorde. Det var denna resa som gav mig inspiration till mitt program 90-Days Strong & Confident. Varför skriver jag detta? För att livet händer oss alla, och i vissa perioder är det tuffare.  I dessa perioder finns det ändå saker vi kan kontrollera, vår kost och träning. Om jag har gjort det, kan du det med.

2020

2023

Namnlös design (16).png

År 2023 blev jag svensk mästare i Bikini Fitness och kom 3a på European Championchip.​​​​​

Efter att ha arbetat på X antal olika gym som personlig tränare såg jag att det till mesta dels inte var tiden på gymmet som var svårigheten för de flesta. Utan allt vi gör däremellan, relationen till våra kroppar, kost och träning.​ Jag brinner för att få andra att känna sig starka och självsäkra utan att kompromissa bort god mat och socialt liv. 2021 startade jag FIT BY RB för att hjälpa andra kvinnor bli starka och självsäkra.

KONTAKT

Tveka inte på att höra av dig för frågor eller funderingar!

bottom of page